ROCKSCHOOL EXAM CENTER

Η  RSL Graded Music Exams, Performance Arts Awards and Vocational Qualifications , είναι η No1 ροκ εξεταστική επιτροπή της Ευρώπης. Τα διπλώματά της καλύπτουν τα σύγχρονα όργανα - τραγούδι.

Η Rockschool έλαβε έγκριση από το Ηνωμένο Βασίλειο, Ουαλία και Νότια Ιρλανδία από το 2002. Όλα τα πιστοποιητικά της RSL αναγνωρίζονται από το ACF από τα μέσα του 2010, το οποίο σημαίνει ότι οι υποψήφιοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις σπουδές τους με ένα αναγνωρισμένο πτυχίο.

Μέσω της συνεργασίας μας με το RSL οι σπουδαστές μας θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν αγγλικά πτυχία και διπλώματα στην Ελλάδα.

Η συνεργασία μας με το RSL στόχο έχει να δώσει ένα παραπάνω εφόδιο και μια μεγαλύτερη προοπτική στις μουσικές σπουδές των σπουδαστών μας.
Τα Ωδεία υπάγονται στο Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο πιστοποιεί τις σπουδές μόνο στα κλασικά όργανα (πιάνο, βιολί, κλασική κιθάρα, φλάουτο, κλαρινέτο, ανώτερα θεωρητικά και άλλα).
Στα σύγχρονα και παραδοσιακά όργανα δεν υπάρχει καμία αναγνώριση ή πιστοποίηση από το Υπουργείο Πολιτισμού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλα τα ωδεία για να πιστοποιήσουν τις σπουδές των μαθητών τους να εκδίδουν απλώς βεβαιώσεις σπουδών.